18 Mar di Lavisana

7 ultimata appar for att erhall vanner online samt IRL

7 ultimata appar for att erhall vanner online samt IRL

Tack vare de massa appar sasom framjar vanskap villig webbe och i saken da verkliga varlden, ar det bara att pressa eller bringa kompisar. Ino ett varld saso tycks bliva alltsamman mer otillganglig sam kanns mer isolerad behover vi samtlig nagon kompis vi kan tilltala. & Nbsp;

Denna upprakning innehaller de ultimat apparna darfor at erhall kompisar bade online sam inom saken da verkliga varlden. Flertal befinner sig gratis att hantera, andock somliga kraver prenumerationer for att regla op unika funktioner eller fixa specifika atgarder.

Ultimata vanskapsprogram 2021

Om du kanner att du behover for att tilloka din vankrets alternativ foryngra en fraktio saken da sociala stilen kan ni iaktta dessa appar: & nbsp;

1. Meetup

Meetup befinner sig den perfekta appen stav persone som vill hitta grupper i sitt naromrade tillsammans dylik intressen sta aktiviteter sasom fitnessevenemang, bokklubbar, roddklubbar, etc. & nbsp;

Registrering inom appen befinner sig avgiftsfri, sam ni kan skrida tillsammans ino manga grupper samtidigt. N kan avskilja foton, samspel ino diskussioner samt designa handelser nar n ager hittat din kluster. Appen befinner si integrerad tillsamman Google Maps, vilket utfor att konsument snabbt kan finna platsen sta evenemangsmoten. & Nbsp;

Denna app befinner sig massor roande samt tilldragande, i synnerhet sta dom sasom vill komma ino forbindelse tillsammans manniskor inom verkliga livet. En bruten nackdelarna med att bruka saken da narvarande appen befinner sig likval att somliga landsbygdsomraden inte inneha tillrackligt med aktiviteter alternativt anvandare darfor at realisera regelbundna evenemang. & Nbsp;

2. Friender

Ett app tillsamman ordet “ frande ” ino det talar volymer. Friender befinner sig ungefar som dejtingappar darfor det samt anvander svepfunktionen for att lagga till rimlig kompisa. & Nbsp;

Det ger dig inte bara slumpmassiga profiler. Nar ni skapar din imag kan du utse emellan kvar 100 aktiviteter som sprangmarsc, nattliv, matlagning, yoga, etc. Appen anvander saken dar samlade informationen for att koppla de till manniskor som matchar ett av dina favoritaktiviteter. & Nbsp;

Den arme funktionen forbattrar chanserna att tillverka nago mer vikti konversation tillsammans din rimlig frande alldenstund d bagg inneha en gemensam underlag. Att betala pro premiumtjansten laser upp vardefulla funktioner sasom att visas oftare hogst upp ino sokresultatet och obegransade svep. & Nbsp;

Dessvarre ar Friender for ha enkom tillgangligt sta iOS -anvandare. Det kommer att befinna tillgangligt forut Android -anvandare strax, i enlighet me deras webbplats. Det finns dock ingen uppenbar tidslinje fortfarand.

3. Yubo

Yubo ar en moderiktig app tillsammans manga likheter tillsamman markli utav de mer populara sociala medieplattformarna. Det inneha stav ha ovanfor 20 miljoner nyttjare, varav ett merpart befinner si tonaringar och unga yrkesverksamma.

Appen age massor funktioner sasom syftar till att joina persone. Nar n soker efter kompisa tillat n saken da vanliga svepknappen. Du kan ocksa intrada i chattrum, avskilja videor sam sanda meddelanden till ett ansamling alternativt en bestamd individ. & Nbsp;

app> samt sociala lek. Harforleden age det inkluderat manga objektivalternativ, ty Snapchat, vilket befinner sig mot handtag for att foreta konverteringen livligare webbplatser. & Nbsp;

4. Skout

Skout -appen ager funnits darefter 2007 samt befinner sig en av de ultimat plattformarna darfor at hjalpa dej att motas folk inom verkligheten samt njuta itu gruppaktiviteter sammanlagt. & Nbsp;

Appen passa forsvinna medlemmar baserat kungen deras preferenser och omgivning. Ni kan begynna tillsamman ring chattar med nagra it dina matcher. Saken dar age samt en sandningsfunktion saso later dej iaktta strommar a andra nyttjare och till och med latsa in ett video it de sol. & Nbsp;

Ni kan ocksa bruka Skout for att ateransluta gamla bekanta sasom inneha flyttat at andra stader, eller forsavitt n icke ager kontaktat pa ett stun. Med appen kan du kika andra Skout -anvandare i ditt area sam mannisko saso ager tittat villig din framtoning. & Nbsp;

5. Hoop

Hoop ar en utav de basta vanskapsapparna forsavitt du vill erhall kompisar slu laka varlden. Det vackra tillsammans Hoop ar att saken dar age en tillag sakerhetsskikt saso skyddar tryt konsument ‘ sekretess.

Nar du anvander appen kan du forbinda mot manniskor igenom Snapchat. Ifall ni vill racka vanforfragningar, belastning enbart gallande Snapchat -knappen darfor at lusta deras anvandarnamn odla att n kan begynna prat pa internet med dom samt fortskrida din onlinevanskap.

En bruten Hoops nackdelar befinner si likval att du ick behover handla en beskrivning eller biogra. Foljaktligen befinner sig det slut n far nar du bestammer de darfor at forena mo e deras bild. Vissa atgarder saso att angra en svepning kostar de valutor ino appen saso kallas diamanter. & Nbsp;

6. NextDoor

Ifall ni inneha flyttat mo en nytt grannskap befinner si NextDoor nagon bruten de ultimata apparna sasom forsoker joina dig till dina grannar, assist dej att bliva mer starkt intresserad inom ditt b och motas nya folk i ditt kvarter. & nbsp;

<>Denna okostligt privata sociala natverksapp uppmuntrar mot personliga moten samt postar gangbar information om ditt narboend. Exempelvi forestaende tillstallning sasom helggrillar, blockfester alternativt mobelswappar. Ni kan patraffa deltidsjobb saso barnpassning eller grasklippning inom appen. Nyttjare kan aven lagga opp underrattelse forsavitt de senaste bilinbrotten darfor att handla andra mer forsiktiga.

7. Bumble BFF

Du eventuellt allaredan befinner si kand tillsamman hit dejtingsappen Bumble som lanserades 2014. Dess skapare age utokat dit affarsmodell att enkom kombiner kvinns med tryta potentiella ultimat kompisar sta livet.

Denna app soker efter rimli kompisa villig plattformen saso ager dito intressen alternativ befinner si ino likartad aktiviteter saso n. Nar ni ager fyllt inom din biograf sam lagt mo ljusets partikelkarakta tvingas du forst bekraft din imag. Saso tillsamman andra appar sparar den hoger profilen inom din favoritlista igenom att botten up at modera. & Nbsp;

Mot diskrepans a Bumble -appen kan vem sasom helst gora det ett steget och borja ett samtal. Ni kan likas lanka dina andra sociala mediekonton at saken dar narvarande appen. & Nbsp;

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *